Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Falujelek, és leírások

2008.08.13

(1 levlél; 2 villám; 3 köd; 4 homok; 
5 hang; 6 kő; 7 vízesés; 8 eső;
9 tűz; 10 fű; 11 hold; 12 ördög; 
13 hó; 14 csillag; 15 nap; 16 angyal)

Fű országa
A Fű országáról (
Kusa no Kuni) igen keveset lehet ez ideig tudni. Rejtett faluja Kusagakure. Feltehetőleg igen gazdag a flóra az ország területén. 

Hó országa
A Hó országa (
Yuki no Kuni) az első Naruto mozifilm helyszíne, mely felett egy zsarnok szerezte meg a hatalmat. Rejtett faluja Yukigakure. A Hó országa magasabb fejletségiszinten áll, mint a többi ország. Az olyan dolgok, mint a vonat, a léghajó vagy a generátor itt mindennapos jelenségek. Az itt élő nindzsák speciális csakra pajzsokat viselnek, melyek a viselőket megvédik mindenféle nindzsucutól és gendzsucutól. 

Hold országa
A Hold országa (
Tsuki no Kuni) a harmadik Naruto mozifilmnek adott otthont. Egy kis szigeti közösség, mely egy holdsarló alakú szigeten él (innen származik az ország neve). Rejtett faluja Getsugakure. A Csúnin Vizsag első részében egy nindzsa egy félhold formás fejpántot viselt és részt vett a teszten, de a többi vizsgán nem volt látható. 

Medvék országa
A Medvék országa (
Kuma no Kuni) a Csillag falu fejezetben mutatkozik be. Rejtett faluja Hoshigakure. Egy kanyon határolja, melyben mérgező gáz található. 

Rizsföldek országa
A Rizsföldek országa (
Ta no Kuni), másik nevén a Hang országa (Oto no Kuni) egy kis ország a Tűz országa mellett. Rejtett faluja Otogakure, melyett Orocsimaru alapított. Az itt lakó nindzsák többsége a Fuma klán tagja. 

Vízesés országa
A Vízesés országában (
Taki no Kuni) található egy hatalmas vízesés, amely mögött található Takigakure. A 7-es csapatnak volt itt egyszer küldetése. Természetesen az ország legnagyobb látványossága a vízesés, mely még mai szemmel is hatalmasnak mondható.

 

forrás:sakura-san.gportal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.